Cum cumpar
Puteti comanda produsele noastre prin urmatoarele modalitati: Online, e-mail sau telefonic.
 
Comanda online
Pentru a efectua o comanda online, accesati site-ul https://www.mesedetoaleta.ro/, navigati apoi prin arborele de produse cu categorii si subcategorii al site-ului. Odata ce gasiti produsele care va intereseaza, completati cantitatea dorita si apasati butonul Adauga in cos. 
Dupa ce ati selectat toate produsele dorite, dati click pe cosul de cumparaturi. Alegeti metoda de livrare si modalitatea de plata si apasati butonul comanda. 
Veti primi un email cu detalierea comenzii si veti fi sunat de unul dintre operatori pentru confirmare.
 
Comanda pe mail sau ca atasament
Pentru a efectua o comanda pe e-mail, ca atasament, trebuie sa o pregatiti intr-un fisier tip Word, Excel, pe care il adaugati ca atasament sau pur si simplu in continutul email-ului. Adresa noastra de mail este info@mesedetoaleta.ro.
 
Livrarea produselor

Dupa inregistrarea comenzii dumneavoastra, veti primi un e-mail in cel mai scurt timp. Toate produsele/serviciile prezentate pe acest site se livreaza in limita stocului disponibil, in 48 de ore de la confirmarea comenzii, din Bratislava, Slovacia.


La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:

factura in original;
instrucție;
certificatul de garantie;
Livrarea comenzilor se face intre orele 8:00 - 20:00

Comanda minima
Nu exista
 
Cum platesc
Plata produselor achizitionate de la magazinul nostru se poate face astfel:

  • plata la livrare
  • transfer bancar

 
Confidentialitate
Proprietarul https://www.mesedetoaleta.ro/, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.
Nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul https://www.mesedetoaleta.ro/, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a https://www.mesedetoaleta.ro/ trimitind un e-mail la adresa info@mesedetoaleta.ro
 
Conditii de utilizare
Definirea termenilor

  • Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul https://www.mesedetoaleta.ro/.
  • Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul nostru, indiferent de motiv.
  • Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Conditii” se refera la prezentul contract de utilizare.
  • Prin termenul “date personale", intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), CNP-ul, pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, cum ar fi pasiuni si interese.
  • Prin termenul “firma” se intelege proprietarul si administratorul site-ului https://www.mesedetoaleta.ro/ .

 
Acceptarea “Termenilor si conditiilor”
 
Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.
Firma isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului contract. In aceasta situatie, Firma va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.
 
Continutul site-ului
 
Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre https://www.mesedetoaleta.ro/, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de catre firma ca fiind de interes pentru utilizatori.
Firma isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.
De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, firma isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.
 
Copyright
 
Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul al site-ului https://www.mesedetoaleta.ro/, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica,  programe si alte date - este proprietatea firmei si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul Firmei, a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
Acces si inregistrare ca membru
 
Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul https://www.mesedetoaleta.ro/, sunteti obligat sa:

furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, firme are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Artube s.r.o. poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.
 
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
 
Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.
 
Legaturi
 
Site-ul https://www.mesedetoaleta.ro/ poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Asadar, Artube s.r.o. nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.
 
Declinarea responsabilitatii
 
O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este sunt pusa la dispozitia noastra de producatori si furnizori. Din acest motiv, Artube s.r.o. nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site. In plus, imaginile prezentate pe site au rol de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
Site-ul nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor despre produse pe care utilizatorii le posteaza, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Cu toate acestea, (compania) nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.
Artube s.r.o. nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, 
Artube s.r.o. nu isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului. Clientul va primi inapoi doar sumele incasate de 
Artube s.r.o. pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
 
Valoarea obligatiilor 
 
Artube s.r.o. fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor nu depaseste valoarea sumelor incasate de Artube s.r.o. de la clientul respectiv. In astfel de situatii, Artube s.r.o. nu va plati despagubiri clientului.
Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile care au loc pe magazinul online nu se suprapun.
Artube s.r.o. nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor etc. In situatia in care pretul produsului sau descrierea au fost introduse gresit in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, Artube s.r.o. isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Artube s.r.o. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.
Artube s.r.o. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.
 
Promotii si concursuri
 
Promotiile si a concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de Artube s.r.o. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibil. Artube s.r.o. isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.
 
Termene de livrare
 
In mod obisnuit, termenul de livrare al produselor/serviciilor noastre se incadreaza intre 48 si 336 de ore din momentul inregistrarii comenzii in serverele Artube s.r.o.. Cu toate acestea, avand in vedere slaba dezvoltare a infrastructurii de transport si aporovizionarea furnizorilor, Artube s.r.o. isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare in situatii speciale.
 
Taxe suplimentare
 
Pretul platit de client este format din pretul produselor. Firma  nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe in plus, va rugam sa ne instiintati imediat la info@mesedetoaleta.ro
 
Conditii legale
 
Artube s.r.o. isi desfăsoara activitatea in concordanta cu toate prevederile legale din Romania, in vigoare, aplicabile. functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Dintre acestea amintim alin. 1 al art. 7 din Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Conform acestuia “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”
Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:
a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4 din Ordonanta nr.130/2000;
b) pentru servicii, din ziua incheierii contractului sau dupa incheierea contractului, din ziua in care obligatiile prevazute la art. 4 din Ordonanta nr.130/2000 au fost indeplinite, cu conditia ca intarzierea sa nu depaseasca 90 de zile”
 
Frauda
 
Orice incercare de a modifica continutul site-ului https://www.mesedetoaleta.ro va fi considerata tentativa de frauda si se va deschide cercetarea penala impotriva autorului acestor fapte. 
 
Litigii
 
Litigiile aparute intre clienti si Artube s.r.o. vor fi rezolvate pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu a fost rezolvat pe acesta cale, competenta revine instantelor de judecata romane.