Cum cumpar
Puteti comanda produsele noastre prin urmatoarele modalitati: Online, e-mail sau telefonic.
 
Comanda online
Pentru a efectua o comanda online, accesati site-ul https://www.mesedetoaleta.ro/, navigati apoi prin arborele de produse cu categorii si subcategorii al site-ului. Odata ce gasiti produsele care va intereseaza, completati cantitatea dorita si apasati butonul Adauga in cos. 
Dupa ce ati selectat toate produsele dorite, dati click pe cosul de cumparaturi. Alegeti metoda de livrare si modalitatea de plata si apasati butonul comanda. 
Veti primi un email cu detalierea comenzii si veti fi sunat de unul dintre operatori pentru confirmare.
 
Comanda pe mail sau ca atasament
Pentru a efectua o comanda pe e-mail, ca atasament, trebuie sa o pregatiti intr-un fisier tip Word, Excel, pe care il adaugati ca atasament sau pur si simplu in continutul email-ului. Adresa noastra de mail este info@mesedetoaleta.ro.
 
Livrarea produselor

Dupa inregistrarea comenzii dumneavoastra, veti primi un e-mail in cel mai scurt timp. Toate produsele/serviciile prezentate pe acest site se livreaza in limita stocului disponibil, in 48 de ore de la confirmarea comenzii, din Bratislava, Slovacia.


La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:

factura in original;
instrucție;
certificatul de garantie;
Livrarea comenzilor se face intre orele 8:00 - 20:00

Comanda minima
Nu exista
 
Cum platesc
Plata produselor achizitionate de la magazinul nostru se poate face astfel:

  • plata la livrare
  • transfer bancar

 
Confidentialitate
Proprietarul https://www.mesedetoaleta.ro/, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.
Nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul https://www.mesedetoaleta.ro/, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a https://www.mesedetoaleta.ro/ trimitind un e-mail la adresa info@mesedetoaleta.ro
 
Conditii de utilizare
Definirea termenilor

  • Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul https://www.mesedetoaleta.ro/.
  • Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul nostru, indiferent de motiv.
  • Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Conditii” se refera la prezentul contract de utilizare.
  • Prin termenul “date personale", intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), CNP-ul, pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, cum ar fi pasiuni si interese.
  • Prin termenul “firma” se intelege proprietarul si administratorul site-ului https://www.mesedetoaleta.ro/ .

 
Acceptarea “Termenilor si conditiilor”
 
Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.
Firma isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului contract. In aceasta situatie, Firma va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.
 
Continutul site-ului
 
Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre https://www.mesedetoaleta.ro/, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de catre firma ca fiind de interes pentru utilizatori.
Firma isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.
De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, firma isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.
 
Copyright
 
Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul al site-ului https://www.mesedetoaleta.ro/, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica,  programe si alte date - este proprietatea firmei si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul Firmei, a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
Acces si inregistrare ca membru
 
Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul https://www.mesedetoaleta.ro/, sunteti obligat sa:

furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, firme are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Eshopist RO SRL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.
 
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
 
Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.
 
Legaturi
 
Site-ul https://www.mesedetoaleta.ro/ poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Asadar, Eshopist RO SRL nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.
 
Declinarea responsabilitatii
 
O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este sunt pusa la dispozitia noastra de producatori si furnizori. Din acest motiv, Eshopist RO SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site. In plus, imaginile prezentate pe site au rol de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
Site-ul nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor despre produse pe care utilizatorii le posteaza, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Cu toate acestea, (compania) nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.
Eshopist RO SRL nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, 
Eshopist RO SRL nu isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului. Clientul va primi inapoi doar sumele incasate de 
Eshopist RO SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
 
Valoarea obligatiilor 
 
Eshopist RO SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor nu depaseste valoarea sumelor incasate de Eshopist RO SRL de la clientul respectiv. In astfel de situatii, Eshopist RO SRL nu va plati despagubiri clientului.
Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile care au loc pe magazinul online nu se suprapun.
Eshopist RO SRL nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor etc. In situatia in care pretul produsului sau descrierea au fost introduse gresit in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, Eshopist RO SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Eshopist RO SRLnu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.
Eshopist RO SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.
 
Promotii si concursuri
 
Promotiile si a concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de Eshopist RO SRL Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibil. Eshopist RO SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.
 
Termene de livrare
 
In mod obisnuit, termenul de livrare al produselor/serviciilor noastre se incadreaza intre 48 si 336 de ore din momentul inregistrarii comenzii in serverele Eshopist RO SRL. Cu toate acestea, avand in vedere slaba dezvoltare a infrastructurii de transport si aporovizionarea furnizorilor, Eshopist RO SRL isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare in situatii speciale.
 
Taxe suplimentare
 
Pretul platit de client este format din pretul produselor. Firma  nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe in plus, va rugam sa ne instiintati imediat la info@mesedetoaleta.ro
 
Conditii legale
 
Eshopist RO SRL isi desfăsoara activitatea in concordanta cu toate prevederile legale din Romania, in vigoare, aplicabile. functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Dintre acestea amintim alin. 1 al art. 7 din Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Conform acestuia “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”
Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:
a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4 din Ordonanta nr.130/2000;
b) pentru servicii, din ziua incheierii contractului sau dupa incheierea contractului, din ziua in care obligatiile prevazute la art. 4 din Ordonanta nr.130/2000 au fost indeplinite, cu conditia ca intarzierea sa nu depaseasca 90 de zile”
 
Frauda
 
Orice incercare de a modifica continutul site-ului https://www.mesedetoaleta.ro va fi considerata tentativa de frauda si se va deschide cercetarea penala impotriva autorului acestor fapte. 
 
Litigii
 
Litigiile aparute intre clienti si Eshopist RO SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu a fost rezolvat pe acesta cale, competenta revine instantelor de judecata romane.

 

Politica de confidențialitate

I. Dispoziții de bază

Operator de date cu caracter personal în conformitate cu § 5 lit. din Legea nr. 18/2018 privind protecția datelor cu caracter personal cu modificările și completările ulterioare (denumit în continuare „Lege“) este Eshopist RO SRL CUI 38553300, ORC Arad - J2/2062/29.11.2017 cu sediul în Strada Nicolae Balcescu 102b 315500 Nadlac, Romania (denumit în continuare "operator").
Detaliile de contact ale operatorului sunt Eshopist RO SRL

adresa: Strada Nicolae Balcescu 102b 315500 Nadlac, Romania

e-mail: info@mesedetoaleta.ro

telefon:07 444 91037

Datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă; persoana fizică identificabilă este o persoană fizică care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un anumit identificator, cum ar fi numele, numărul de identificare, datele de localizare, identificator de rețea sau prin referire la unul sau la mai multe elemente deosebite ale identității fizice, fiziologice, genetice, psihologice, economice, culturale sau sociale a acestei persoane fizice.
Operatorul nu a desemnat o persoană responsabilă pentru protecția datelor cu caracter personal.

II. Surse și categorii privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Operatorul prelucrează datele personale pe care le-ați furnizat, sau datele personale pe care operatorul le-a obținut pe baza creării comenzii.
Operatorul prelucrează datele dvs. de identificare, datele de contact și datele necesare pentru executarea contractului.

 

III. Motivul legitim și scopul prelucrării datelor cu caracter personal

Motivul legitim al prelucrării datelor cu caracter personal este

Îndeplinirea contractului dintre dvs. și operator în conformitate cu § 13 alin. 1 punct. b) Legea,
Interesul legitim al operatorului în furnizarea de marketing direct (în special pentru trimiterea anunțurilor și trimiterea de newslettere) în conformitate cu § 13 alin. 1 punct. f) Legea,
Consimțământul dvs. în privința prelucrării datelor cu caracter personal în scopul marketingului direct (în special pentru trimiterea anunțurilor și trimiterea de newslettere) în conformitate cu § 13 alin. 1 punct. (a) Legea în cazul în care nu a fost plasată comanda sau serviciile.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal este

Realizarea ordinului și exercitarea drepturilor și obligațiilor care decurg din relația contractuală dintre dvs. și operator; La plasarea comenzii sunt necesare datele cu caracter personal, care sunt necesare pentru rezolvarea comenzii cu succes (numele și adresa, contact), furnizarea de date cu caracter personal este o cerință necesară pentru încheierea și executarea contractului, fără furnizarea de date cu caracter personal nu este posibil încheierea contractului sau îndeplinirea acestuia de către operator,
Trimiterea anunțurilor și realizarea altor activități de marketing.

Operatorul nu adoptă automat o decizie individuală în sensul § 28 din Lege. Cu o astfel de procesare vă dați acordul dvs.

 

IV. Timpul de păstrare a datelor cu caracter personal

Operatorul păstrează datele cu caracter personal

pentru perioada necesară exercitării drepturilor și obligațiilor care decurg din relația contractuală dintre dumneavoastră și operator și exercitarea creanțelor rezultate din aceste relații contractuale (pe o perioadă de 15 ani de la încetarea relației contractuale).

La expirarea termenelor de prelucrare a datelor cu caracter personal, operatorul va șterge datele cu caracter personal.

V. Destinatarii datelor cu caracter personal (sunt furnizorii operatorului)

Destinatarii datelor cu caracter personal sunt persoane

implicate în furnizarea de bunuri / serviciilor /, efectuarea plăților pe baza contractelor
care asigură funcționarea serviciilor a e-shopu-ului și alte servicii în legătură cu funcționarea e-shop-ului
asigură servicii de marketing.

Operatorul intenționează să transfere date cu caracter personal unei țări terțe (către o țară terță) sau unei organizații internaționale. Destinatarii de date cu caracter personal din țările terțe sunt furnizorii de servicii de corespondență.

 

VI. Drepturile dvs.

În condițiile prevăzute de lege, aveți

dreptul de acces la datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu § 21 din Lege,
dreptul de a corecta datele cu caracter personal, în conformitate cu § 22 din Legea, sau restricționarea procesării în conformitate cu § 24 din Legea,
dreptul de a șterge datele cu caracter personal, în conformitate cu § 23 din Legea
dreptul de a se opune prelucrării în conformitate cu § 27 din Legea
dreptul la portabilitate a datelor în conformitate cu § 26 din Legea
dreptul de a vă retrage consimțămăntul, pentru prelucrarea datelor în scris sau electronic, la adresa sau e-mailul operatorului menționat de art. III în aceste condiții.

În plus, aveți dreptul să depuneți o plângere la Oficiul pentru protecția datelor cu caracter personal în cazul în care considerați că a fost încălcat dreptul dvs. la confidențialitate.

                                                             

Politica de securitate a prelucrării datelor cu caracter personal

Operatorul declară că a luat toate măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal.
Operatorul a luat măsuri tehnice pentru a asigura depozitele de date și depozitele de date cu caracter personal în formă de hârtie, în special parole, criptare, copii de rezervă.
Operatorul declară că datele cu caracter personal sunt accesibile numai persoanelor autorizate de acesta.

 

VIII. Dispoziții finale

Prin trimiterea comenzii din formularul de comandă online, confirmați că ați fost familiarizați cu termenii de confidențialitate și pe care le primiți în întregime.
Bifând consimțământul dvs. prin intermediul formularului online, confirmați că sunteți de acord cu acești termeni. Bifând consimțământul dvs. confirmați că sunteți conștienți / familiarizați cu termenii de confidențialitate și pe care le primiți în întregime.
Operatorul are dreptul de a modifica aceste condiții. Noua versiune a Politicii de confidențialitate va fi publicată pe site-ul său și în același timp vă va trimite o nouă versiune a acestor termeni pe adresa dvs. de e-mail pe care ați furnizat-o operatorului.

 

Acești termeni vor intra în vigoare în date de 25.5.2018.