Întrebări frecvente 

 

1.Aș vrea să îmi comand măsuță de toaletă. În ce fel pot să mi-o comand?

Măsuța de toaletă se poate comanda direct prin pagina noastră de web Mesedetoaleta.ro sau telefonic la numărul 0737 691 909 sau cu ajutorul contului nostru de Facebook.

2. Care este prețul măsuțelor de toaletă?

Prețul fiecărei măsuțe este listat pe pagina noastră de webMesedetoaleta.ro .

3. Mi-ar plăcea mail mult taburet tapițat cu motive alte– ar fi posibilă această combinație?

Da, taburete lăngă mese pot fi combinate la cererea Dumneavoastră, cost suplimentar pentru taburet cu motive alte este 50 RON. Despre această cerere vă rugăm să ne informați direct în comanda Dvs. Sau la numărul de telefon 0737 691 909, sau scrieți-ne la adresă de e-mail info@mesedetoaleta.ro  sau ne găsiți pe Facebook.

4. Taburetele face parte din măsuță?  Se poate cumpăra la măsuța de toaletă alt taburet?

Da, face parte și da se poate, prețul taburetului extra este 250 RON. Dacă vă interesează taburet extra la măsuță, contactați-ne telefonic la numărul 0737 691 909 sau prin e-mail la adresa info@mesedetoaleta.ro

5. Se poate cumpăra taburetul separat?

Da. Taburetele separat se poate cumpăra la prețul 250 RON inclusiv transport. Dacă vă interesează cumpăratul, contactați-ne telefonic la numărul 0737 691 909 sau prin e-mail la adresa info@mesedetoaleta.ro

6. Aș vrea să întreb despre dimensiunile măsuței de toaletă Marie Thérése? Măsuța va veni demontată sau montată?

Toate informațiile despre dimensiuni sunt date în descrierea produsului a fiecărei măsuțe. Măsuța este livrată demontată, cu toate acestea instalarea ei este foarte simplă și durează aproximativ jumate de oră. Ajunge să urmați instrucțiunile atașate.

7.Aș vrea să îmi comand măsuța de toaletă Marie Thérése spre sfârșitul lunii viitoare. Aveți stocul limitat sau va fi disponibilă și atunci?

Măsuța poate fi comandată oricând și se poate seta data livrării pe ziua care vă convine dumneavoastră. Plătiți doar la acceptarea mărfii, așa că măsuța vă va aștepta până atunci pe stoc și în ziua aleasă o să v-o trimitem.

8. Care sunt dimensiunile cutiei în care se trimite măsuța?

La fiecare măsuță este diferit, dar cea mai mare măsuță de toaletă a noastră,Marie Antoinette, este împachetat în cutie cu dimensiunile 100 x 50 x 50 cm. Toate celelalte măsuțe au ambalaje mai mici.

9. Cât costă transportul?

Prețul transportului este gratuit cadrul întregii Românii / Republicii Maghiare / Republicii Slovace / Republicii Cehe. Pentru livrare în altă țară, vă rugăm contactați-ne la numărul 0737 691 909 sau prin e-mail-ulinfo@mesedetoaleta.ro

10. Când îmi va fi livrată măsuța de toaletă?Livrați marfa și în weekend?

Măsuțele le livrăm în principal în timpul zilelor lucrătoare, până la 10 zile de la cumpărare. Dacă aveți nevoie să vă fie livrată măsuța sâmbătă, contactați-ne vă rugăm la numărul 0737 691 909 sau prin e-mail la adresainfo@mesedetoaleta.ro

11. Se poate plăti la curier cu cardul?

Din păcate nu, la curier i se plătește măsuța cu bani lichizi. 

12. Aș vrea să plătesc măsuță înainte cu transfer în cont. Care este vă rog procedura?

În contul nostru de firmă (IBAN: RO75 RNCB 0015 1533 7562 0001, SWIFT (BIC): RNCBROBU ) trimiteți vă rog suma menționată pe factura dumneavoastră împreună cu simbolul variabil plasat pe factură sus. Despre faptul acesta informați-ne, vă rugăm, prin e-mail la info@mesedetoaleta.ro sau telefonic na 0737 691 909. 
 

13. Este posibil să se facă acordul despre livrare la o anumită oră exactă, respectiv se poate livra în orele de după masă?

Marfa, din păcate, nu o distribuim noi, și nu de fie care dată reușim să mulțumim cerințele clientului despre ora livrării. Înțelegerea este posibilă direct prin curierul, care vă va contacta din timp.

14. M-ar interesa măsuța dumneavoastră de toaletă. Cu toate acestea aș avea nevoie de ea în altă dimensiune sau formă. Este posibil?

Ce ține de alte versiuni, aceasta este posibil doar după comunicare personală, fie telefonic la numărul 0737 691 909 sau la adresainfo@mesedetoaleta.ro. 

15. Oferiți și alt tip de marfă (dulapuri, comode, scaune)?

Nu, e-shopul nostru oferă doare măsuțe de toaletă, oglinzi și cutii de bijuterii.

16. Nu mi-a venit e-mailul după comandă. Ce să fac? Este comanda valabilă?

Dacă a intervenit situație de genul acesta, contactați-ne imediat la numărul 0737 691 909 sau prin e-mail la info@mesedetoaleta.ro și noi verificăm această situație.

17. Cum puteți anula comanda dumneavoastră?

Comanda dumneavoastră se poate anula telefonic la numărul 0737 691 909 sau prin e-mail la adresainfo@mesedetoaleta.ro . Puteți returna produsul în termen de 14 zile fără a vă motiva alegerea. Costurile de transport pentru returnarea produsului sunt de 30 RON și sunt suportate de client.  

18. Când o să-mi fie înapoiați banii pentru comanda anulată?

Bani vă vor fi returnați cel târziu până la 14 zile lucrătoare de la anularea comenzii în cazul în care ați plătit pentru comandă deja.

19. Pe cine pot contacta în legătură cu reclamarea mărfii cumpărate prin e-shopul dumneavoastră?

Cu reclamație puteți să ne contactați direct telefonic la numărul 0737 691 909 sau prin e-mail la adresa info@mesedetoaleta.ro . Pregătiți-vă, vă rugăm, simbolul variabil de pe factură pentru un decurs cât mai rapid.